Followers

Nuffnang

REZQEEN HILL

Posted by Unknown | Posted on 10:36 PG | Posted in

sumber :-

REZQEEN HILL


Kem Tentera Ditutup Dan Diganti Atas Sebab Keselamatan Bukannya Suka²

Posted: 09 Jan 2017 01:02 AM PST


Berapa ramai antara kita sedar akan kewujudan Kem Jalan Ampang, Rejimen 515 (AW) beberapa tahun lepas yang terletak bersebelahan dengan Great Eastern Mall berhadapan Gleneagles Hospital dan kini telah ditutup dipindahkan.

Kem tentera tersebut ditutup atas faktor keselamatan. Kerana masyarakat umum boleh melihat dengan jelas aktiviti di dalam kem tersebut melalui premis bertingkat yang terletak di sekeliling perimeter.

Sesebuah kem tentera ataupun pengkalan udara merupakan satu kawasan yang sulit dan penuh kerahsiaan. So amat tidak wajarlah kan jika hendak dikekalkan seperti Pengkalan Udara Sg. Besi tu.

Kedua² kem ini terletak di laluan utama orang ramai bergerak keluar dan masuk Bandaraya Kuala Lumpur. Adakah kita ketahui siapa di kalangan pengguna jalan raya yang mempunyai interest atau memang kerjanya meneliti ataupun mengintip secara serius setiap pergerakan pesawat dan aktiviti tentera?

Jika masa peperangan kelak (minta dijauhkan) macam mana nak sorok rahsia pergerakan tentera dan pesawat jika ianya mudah dilihat oleh umum?

Don't worry lah kita masih ada anggota tentera yang sentiasa bersiap siaga di sekitar Kuala Lumpur, antaranya di Kem Perdana Sg. Besi, MINDEF, Kem Wardieburn dan Kem Batu Kentomen.

Bab nak cari salah dan jadikan isu politik, memang seronok tapi tak ramai yang sedar akan realiti sebenarnya ini, iaitu soal KESELAMATAN. Jadilah sebagai rakyat yang mempertahankan keselamatan bukan membuka ruang kepada musuh.

Comments (1)

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL