Followers

Nuffnang

ANGIN PERUBAHAN

Posted by Unknown | Posted on 10:27 PTG | Posted in

sumber :-

ANGIN PERUBAHAN


Video Ini Jadi Bukti, Dalam Hati Mahathir Dia Masih Anggap Anwar Ibrahim Buruk & Teruk

Posted: 25 Jan 2017 08:01 PM PSTBercakap di bawah sedar, dan ini jadi bukti kepada rakyat apa sebenarnya helah Mahathir. Tiada hubungan yang ikhlas Mahathir dengan Anwar Ibrahim, bila bila masa sahaja pembangkang boleh bergaduh dan terus bergaduh. 

Negara akan jadi tidak stabil jika pakatan pembangkang yang dipilih oleh rakyat dalam PRU14. Bagaimana hendak stabil, mereka sendiri masing masing ada cita cita peribadi. 

Mahathir ada angan angannya sendiri, Anwar pula masih hendak jadi PM dan DAP pula masih lagi menyimpan harapan mahu kerusi TPM dahulu sebelum mengintai peluang menjadi PM. 

Hura hara jadinya jika ada yang mencuba cuba mengikut dan  memilih untuk bersama dengan pembangkang. Atau Mahathir sengaja buat macam itu kerana hendak membalas teguran Nurul Izzah yang menyatakan jangan percaya sangat dengan apa yang Mahathir cakap. 

Boleh jadi juga Mahathir bukan tersasul tetapi sengaja untuk melukakan hati Anwar dan keluarganya. Apa pun, Mahathir masih ada lagi perasaan bahawa Anwar itu teruk dan buruk perangainya. Video ini jadi bukti.

Nga Kor Ming Dedah Muslihat DAP Jika Mereka Berkuasa

Posted: 24 Jan 2017 08:00 PM PST


Skandal BMF, Dokumen CIA Bongkar Kewujudan Skandal Tersebut Semasa Zaman Tun Mahathir

Posted: 24 Jan 2017 07:00 AM PST


Ucapan Penuh Dato Seri @NajibRazak Di Program Jom Bantu Rakyat

Posted: 22 Jan 2017 10:03 PM PST


Comments (0)