Followers

Nuffnang

REZQEEN HILL

Posted by Unknown | Posted on 10:07 PG | Posted in

sumber :-

REZQEEN HILL


Mengapa Lelaki Ini Bertuala Nak Mandi Di Pejabat SUK Negeri Selangor

Posted: 20 Dec 2016 07:28 PM PST


Dengar cerita rumah dia takda air, so terpaksa lah pergi ke Pejabat SUK Negeri Selangor untuk tumpang bermandi memandangkan sekarang ini rakyat terpaksa menadah air hujan untuk kegunaan harian tetapi pemimpin negeri bersenang lenang mendapat bekalan air bersih.

Inilah nasib rakyat di negeri yang kaya raya. Perlahan-lahan rakyat dizalimi. Tiada yang kisah akan nasib rakyat Selangor yang menjadi mangsa kerakusan kuasa kepimpinan PKR. Nak complaint, confirm tidak akan dilayan. Nak bantah, nanti dituduhnya daripada kumpulan tertentu yang menyokong UMNO. Inilah realiti nasib rakyat yang terus diperhambakan seperti peminta sedekah walhal kuasa yang mereka miliki hari ini adalah hasil undian daripada tangan rakyat di bawah.

Mungkin lepas ni rakyat Selangor boleh beramai-ramai beratur di hadapan Pejabat SUK Negeri Selangor untuk mendapatkan bekalan air. Sekurang²nya boleh guna air untuk mandi dan basuh bontot anak berak. Takkan nak guna baby wipes @ tisu basah jer kan. Tisu pun mahal daripada air !
Comments (0)