Followers

Nuffnang

Dialog Dewasa Kritik Berasa

Posted by Unknown | Posted on 12:25 PG | Posted in

sumber :-

Dialog Dewasa Kritik Berasa


SKANDAL SEKS: MUHYIDDIN PECAT ANINA, TUN M BERDIAM DIRI

Posted: 20 Dec 2016 04:58 PM PST


anina-ppbmAIDCNews -20/12/16 – Anina Saadudin mungkin bakal dipecat Ketua Srikandi PPBM esok ekoran skandal seksnya, dakwa facebooker Inspirasiku Mahathir.
"Serangan demi serangan dari dalam Parti BERSATU sendiri ke atas Ketua Srikandinya bakal menempuhi titik noktahnya esok.
"Pejuang WANITA yang berani selepas era Rafidah Aziz ini berkemungkinan besar diPECAT???
"Sama-sama kita tunggu dan lihat percaturan politik serta kematangan parti yang berusia 100 hari ini,"dakwanya.
Empat hari lepas, sebuah blog mendedahkan kenyataan bekas pembantu Anina berkenaan skandal seks Ketua Srikandi PPBM itu.
Pendedahan itu dibuat melalui blog Captain M adalah seperti berikut :
Pendedahan isu skandal seks Anina yang menjadi kecoh sejak beberapa hari ini sebenarnya bermula dari pendedahan Pembantu Peribadinya. Ikuti perbincangan dalam Blog Captain M.

1. Dua hari ini nampaknya Isu Skandal Seks Anina Saadudin Ketua Srikandi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM)  mewarnai dunia media sosial. Perkataan trending sekarang ialah "Salam 4 kali".Bermula dengan pendedahan sebuah laman blog bernamaKAMIKAZENEWS yang dikongsi oleh portal Tv14, selain didedahkan oleh blog pembangkang seperti milosuam Amenoworld, dan beberapa blog lain. Anina pada 15 Disember 5.23 petang melalui kenyataannya dalam Facebook Anina Saadudin didapati tidak membuat sebarang penafian secara umum sebaliknya menyifatkan tuduhan skandal seks dengan "4 kali klimaks" itu sebagai salah satu lumrah dalam kehidupan berpolitik.
"Skandal seks yang dikaitkan dengan saya adalah salah satu lumrah dalam kehidupan ahli politik Malaysia. Saya didatangi seorang anak murid dan mengucapkan tahniah kepada saya. Saya tanyakan kenapa? Beliau menjawab "sekarang pensyarah saya telah sah menjadi ahli politik Malaysia kerana sudah dipalit skandal seks. Sabarlah kerana jika kita hendak mencuci jamban, sudah pastilah kita perlu terkena kotorannya juga. Jika tidak bagaimana nak cuci jamban"."
2. Kemana hilangnya singa betina Anina Saadudin? Dulu dia pernah hina Tuan Guru HAdi Awang, hina Islam malah keberaniannya sehingga menyaman Presiden UMNO seakan tenggelam dibalik madah jawapan Anina yang sepatutnya beliau melaporkan kepada pihak polis dan bersedia menyaman pihak yang mendedahkan skandalnya jika itu tidak benar. Mengapa Anina takut? atau ada sesuatu yang Anina sembunyikan?.

Comments (0)