Followers

Nuffnang

The Unspinners

Posted by Unknown | Posted on 12:08 PG | Posted in

sumber :-

The Unspinners


WSJ bukan melapor tapi main politik dalaman

Posted: 14 Sep 2016 10:38 PM PDT
Tambah lagi, nampak jelas WSJ bermain politik dan propaganda untuk pihak tertentu dengan mengulang tuduhan yang dalam DOJ dengan menuduh pihak tertentu tanpa bukti.Inilah politik murah yang sama dimainkan berkali mengenai Rosmah dan pelbagai tuduhan jahat yang tidak terbukti terhadap najib dan Rosmah.

Masih lagi tak boleh kalahkan BN .... hahaha

Bila Mahathir nak ngaku PPBM adalah pencacai DAP?

Posted: 14 Sep 2016 06:00 AM PDT

Perkasa desak Tun M, Muhyiddin jelaskan hala tuju PPBM

IBRAHIM: Kesanggupan Tun Dr Mahathir Mohamad untuk bekerjasama dengan DAP dan Datuk Seri Anwar Ibrahim nyata menimbulkan seribu satu tanda tanya. -Gambar fail

Mahathir ngaku bahawa dia kerjasama dengan DAP. Maka apa salahnya dia kerjasama dengan anwar. Tapi Azmin kata kena tunggu blessing dari Anwar. Maknanya Mahathir sudah jilat ludah sendiri.

Ngaku sajalah PPBM adalah pencacai DAP.

Kenapa Mahathir masih tidak jawab persoalan Ibrahim Ali mengenai perjuangan untuk Bumiputera /Pribumi:

Perkasa desak Tun M, Muhyiddin jelaskan hala tuju PPBM


KUALA LUMPUR: Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) mendesak Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM) menyatakan dengan jelas hala tuju parti itu terutamanya dalam perjuangan agenda bumiputera.

Menurut presidennya Datuk Ibrahim Ali, kesanggupan Tun Dr Mahathir Mohamad untuk bekerjasama dengan DAP dan Datuk Seri Anwar Ibrahim nyata menimbulkan seribu satu tanda tanya.

"Ramai mahu tahu apakah PPBM ini agendanya betul-betul perjuangan untuk Melayu dan Islam.

"Atau pun mereka akan jadi sebahagian daripada Pakatan Harapan? Kalau sebahagian daripada Pakatan Harapan bererti bersama dengan DAP," kata Ibrahim ketika dihubungi Astro AWANI pada Jumaat.

Ibrahim turut menggesa PPBM supaya menyatakan pendirian sama ada mereka berperanan untuk menggantikan PAS dalam Pakatan Harapan.

Tegas beliau, perkara itu perlu dijelaskan kepada rakyat kerana sebelum ini PAS bertindak keluar daripada gabungan pembangkang kerana wujudnya krisis dengan DAP.

"Kalau PPBM bersama dengan DAP, ini menjadi tanda tanya bagi orang Melayu," ujarnya.
Bekas perdana menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad pada Jumaat menegaskan tiada masalah baginya untuk bekerjasama dengan  Datuk Seri Anwar Ibrahim sama seperti yang dilakukan dengan Ketua Parlimen DAP, Lim Kit Siang.

http://www.astroawani.com/berita-politik/perkasa-desak-tun-m-muhyiddin-jelaskan-hala-tuju-ppbm-116363

------------------------

Adakah sebab Nika Gee boleh join sebagai ahli Bersekutu, maka Mahathir takut dipanggil rasis untuk sebut cara terbuka perjuangkan Pribumi?


Sudah 5 hari tiada jawapan ... hanya jawapan sibongok ni. Baca Snapshot 2016 http://snapshot2016.blogspot.com/2016/09/timbulkan-dap-pondan-berjanggut-hanya.html

Comments (0)