Followers

Nuffnang

Dialog Dewasa Kritik Berasa

Posted by Admin Direktori Blog | Posted on 12:24 PG | Posted in

sumber :-

Dialog Dewasa Kritik Berasa


SURAT RAFIZI: ANWAR JAWAB SUKU MUKASURAT SAHAJA

Posted: 27 Sep 2016 08:06 PM PDT

Beberapa bulan lalu, tidak lama dulu, Rafizi telah menulis surat berjela-jela pajangnya kepada Anwar, menerangkan itu ini, memohon maaf tu ini, macam-macamlah, hampir 30 mukasurat juga surat tu. Kamu bayangkan ler apa agaknya Rafizi tulis begitu panjang lebar merayu-rayu.

Kalau kamu perasan, dulu-dulu setiap kotak wassap kamu dipenuhi setiap hari tulisan dan komen-komen Rafizi. Ramailah yang forward sana sini. Kita pun pasti terfikir tentu Anwar gembira dengan kerja Rafizi ne, rajin everyday update posting dia. Sekarang ini cuba kamu kira, Rafizi tidak lagi serajin itu! Seminggu adalah sekali dua posting sederhana, sebulan adalah satu posting serius. Lain-lain dia update majlis peribadi dia ajer..

Tup Tup...sampai jer surat Rafizi setebal novel cinta tu,nak tahu berapa mukasurat Anwar jawabnyer...Terkejut berok i, Anwar jawab satu page ajer, itu pun tak sampai setengah muka surat !!! Adalah dalam 5 baris lebih sikit. Gila Anwar beb, terduduk Rafizi dibuatnya.

Selidik punya selidik, rupa-rupanya Anwar dah tak percaya Rafizi lagi. Anwar marah Rafizi sebab terlampau banyak bercakap, terlampau banyak tulis hentam Najib campur aduk fiksyen dan auta. Rupa-rupanya apa yang Rafizi tulis dalam blog dia Anwar tak setuju pung !!!

Anwar suh Rafizi kurangkan bercakap dan kurangkan menulis sebab bawa banyak masalah kepada PKR. Sebab itulah Rafizi sekarang slow update blog dia...

So, kepada rakyat Malaysia, kalau Anwar sendiri dah tak percaya Rafizi, maknanya apa yang Rafizi tulis tu kebanyakannya Auta ajer... Anwar pun marah ! Bayangkan Rafizi tulis hampir 30 pages, Anwar jawab suku helai jer !

Sumber: PKR












Comments (0)