Followers

Nuffnang

Cucu Tok Selampit

Posted by Unknown | Posted on 2:30 PTG | Posted in

sumber :-

Cucu Tok Selampit


Program Invoke Rafizi 'Sotong' Ramli Di Batu Pahat Mendapat Sambutan Suam-Suam Kuku

Posted: 16 Sep 2016 03:38 AM PDT

Pembangkang khasnya PKR memulakan program menghasut Rakyat dengan menamakan program ini sebagai Invoke #ProjekBuang Najib. Selepas kovoi di sebelah pagi di Ledang, pada sebeah petangnya Setiausaha Agong PKR telah mengadakan jelajah atau konvoi di Batu Pahat bertujuan untuk untuk merekrut anak-anak muda dan orang ramai yang berminat menyertai program Invoke untuk membenci Kerajaan khasnya Perdana Menteri, DS Najib Tun Razak. 

Program Invoke ini dikatakan mendapat sentuhan penasihat-penasihat dari luar negara dengan perbelanjaan berjuta-juta dengan sasaran utamanya di luar bandar. Malangnya kehadiran 'Bangsa Johor' di Ledang dan Batu Pahat hanyalah sekadar suam-suam kuku. Kehadiran semua sekali dalam 70 orang nampak lebih ramai rombongan daripada penduduk setempat apatah lagi golongan sasaran iaitu anak-anak muda.


Program untuk menyebarkan hasutan dan fitnah ini bukanlah perkara yang baru. Setiausaha Agong PKR ini mengaku dalam satu majlis (tonton video di bawah) bahawa beliau sendiri mengaku menjadikan DS Rosmah Mansor sebagai sasaran untuk menjatuhkan Perdana Menteri DS Najib Tun Razak. 

Itu sebabnya, sehingga kini DS Rosmah Mansor senantiasa menjadi sasaran pembangkang. Lihatlah bagaimana DS Rosmah Mansor difitnah. Yang paling ketara ketika gambar antara beliau dan Tuanku Sultan Pahang disebarkan serta tuduhan beliau berbelanja sehingga jutaan ringgit dimuatnaikkan oleh Kitab ProTun, Wall Street Journal (WSJ) tanpa sebarang bukti diberikan. 

Pengakuan Ahli Parlimen Pandan mengenai strategi pembangkang menghasut rakyat terbongkar apabila pendedahan video di bawah yang dilakukan Rafizi Ramli berkaitan cara sebenar pembangkang mendoktrinkan rakyat dengan penipuan berulang agar rakyat mempercayai apa sahaja yang mereka dakwa sebagai benar."Tugas kita adalah untuk menghasut" kata Rafizi. Tonton video dan dengar kenyataan Rafizi, bukan DS Najib yang jadi sasaran untuk dijadikan bahan hasutan, tetapi DS Rosmah."

Comments (0)