Followers

Nuffnang

The Antics of Husin Lempoyang

Posted by Unknown | Posted on 4:18 PG | Posted in

sumber :-

The Antics of Husin Lempoyang


Lagu-lagu permintaan

Posted: 30 Jul 2016 06:19 PM PDT


Dari kita berperang dan bertekak terjerit-jerit, sebenarnya lebih elok kita bercakap dan membuka hati kepada sesama kita. Biarkan Kelab Che Det dan RBA dengan cara mereka. Ramai pihak mempunyai pandangan dan asas hujah masing-masing. Ada macam-macam pandangan dan sedikit sebanyak berbeza.

Akhirnya pendirian terbaik adalah yang boleh ambilkira semua pandangan dan terima sebanyak asas hujah-hujah yang baik untuk membentuk satu "solution" kepada masaalah atau membawa kita ke hadapan.

Namun tidak semua boleh buat demikian. Jika sudah tidak tahan pun, tak payah kita berperang dan bertekak tapi kita menyuarakan perasaan dengan memilih lagu permintaan seperti yang sering dibuat di radio untuk orang tersayang atau tertentu.

Boleh ke tidak?

Pasti sentimen ramai terkini mahu dedikasi lagu ini untuk penyokong Najib:


Ramai mahu dedikasikan lagu ini kepada penyokong Tun M.


Husin mahu dedikasikan lagu berikut untuk penyokong Tan Sri Muhyiddin dengan ucapan, "You made a wrong move." Tidak mengapa jika mereka tidak setuju.


Muhyiddin kini sudah pusing untuk menyokong dan diterima Anwar. Beringatlah bahawa banyak lagu permintaan untuk penyokong Anwar:


Permintaan lagu nasihat untuk penyokong Hadi:


Eloklah sudah beringat dan teruslah mengingatkan.

Ada juga permintaan untuk penyokong Lim Guan Eng:


Ada tidak yang mahu dedikasi lagu ini untuk Husin Lempoyang?


Ha ha ha ... Saja menyanyah di pagi Ahad

Comments (0)