Followers

Nuffnang

Taipingmali (tm)

Posted by Unknown | Posted on 2:16 PG | Posted in

sumber :-

Taipingmali (tm)


Kak Mas Akan Buat Yang Terbaik Untuk Orang Kuale #KakMasForKuale

Posted: 15 Jun 2016 08:55 PM PDT

Perginya Seorang Pejuang Anak Kuale #KakMasForKuale

Posted: 15 Jun 2016 08:46 PM PDT

Pengundi atas jangan termakan hasutan pembangkang #KakMasForKuale

Posted: 15 Jun 2016 03:54 PM PDT


Pengundi atas pagar di Kuala Kangsar dinasihat supaya tidak terpengaruh dengan dakyah pembangkang sepanjang kempen pilihan raya kecil (PRK) di sini, kata Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Zahid berkata pihak pembangkang pastinya akan melakukan pelbagai percubaan pada hari-hari terakhir kempen untuk menggoyahkan sokongan dan dukungan pengundi terhadap Barisan Nasional (BN).

"Orang ramai tidak perlu mendengar khabar angin yang dilontarkan  mereka terhadap kerajaan.

"Saya, Perdana Menteri (Datuk Seri Najib Tun Razak) dan Menteri Besar (Datuk Seri Zambry Abd Kadir) serta seluruh jentera di Kuala Kangsar mengharapkan apa yang kita jadikan sebagai akujanji akan dilaksanakan," katanya.

Ahmad Zahid berkata demikian selepas majlis Himpunan Sahabat Amanah Ikhtiar (AIM) Parlimen Kuala Kangsar serta ulang tahun Kelab Usahawan AIM kawasan Parlimen Kuala Kangsar di sini hari ini.

Selain itu, Ahmad Zahid turut meminta jentera BN agar bersiap sedia dengan kemungkinan pelbagai serangan pembangkang termasuk provokasi.

Ditanya mengenai tindakan Setiausaha Agung PKR, Rafizi Ramli mempertikaikan kononnya isteri Perdana Menteri Datin Seri Rosmah Mansor ke Istanbul, Turki dengan menaiki jet peribadi, Ahmad Zahid berkata pemimpin pembangkang itu perlu bersikap 'berani kerana benar, takut kerana salah'.

"Ini merupakan satu manifestasi bahawa orang yang dipanggil tokoh (Rafizi) yang berani mendedahkan penyelewengan, skandal tapi sebenarnya tidak ada keberanian.

"Beliau sepatutnya berani berdepan dengan media atau wakil kepada individu yang dituduh itu," katanya.

Ahmad Zahid mengulas insiden pegawai khas kepada isteri Perdana Menteri Datuk Rizal Mansor yang dihalang daripada menyertai sidang media Rafizi mengenai isu jet itu kelmarin. 


Sent from Samsung tablet.

Rafizi lari bagaikan sotong kehabisan dakwat #KEKALBN

Posted: 15 Jun 2016 05:02 AM PDT

Rafizi terkenal dengan mulutnya yang laser tanpa tapisan hari ini menerima habuan.  Rafizi dijadualkan akan membuat sidang media di Pejabat PAN, Kuala Kangsar di Jalan Daeng Selili terpaksa mengupah bouncers untuk berkawal di pintu masuk pejabat bagi menghalang pegawai khas Datin Seri Rosmah Mansor untuk bersemuka dalam sidang media tersebut.

Rafizi ternyata lelaki dayus yang takut berdepan dengan kebenaran. Sent from Samsung tablet.

Comments (0)