Followers

Nuffnang

REZQEEN HILL

Posted by Unknown | Posted on 9:29 PG | Posted in

sumber :-

REZQEEN HILL


Ini Perbezaan Antara Calon Nak Berkhidmat Untuk Rakyat & Calon Bidan Terjun #SCS93 #PRKSgBesar

Posted: 12 Jun 2016 05:00 AM PDTAgenda Barisan Nasional (BN) di Sg Besar amat luas dan terbaik untuk penduduk di parlimen ini namun bertambah pelik dan musykil apabila calon PAN hanya berjanji akan pulang ke kawasan parlimen ini sekiranya menang kelak sebanyak sekali atau dua kali saja.

Isk isk isk.. Ini nak berkhidmat ker nak makan gaji buta sebagai Ahli Parlimen?

Simbol 2 Jari Budiman Itu Melambangkan Budaya Tak Sihat - DAP #SCS93 #InilahBudiman #PRKSgPerak

Posted: 11 Jun 2016 07:30 PM PDT


Budaya kita bukan budaya luar. Bak kata pepatah, masuk kandang harimau mengembek. Masuk kandang harimau mengaum. Lain tempat, lain ragam atau budaya nya.

Yang pemimpin DAP gila babi meroyan apahal dengan simbol 2 jari daripada calon Barisan Nasional (BN) YB Budiman? Mereka kata perbuatan Budiman itu melambangkan simbol seks seperti yang difahami di negara² barat.

What the hell ??

Kenapa perlu ikut cakap atau fahaman daripada barat? Apa DAP sudah gila ka? Sini Malaysia, ikut budaya sini ianya bermaksud simbol peace. Tak kisahlah tapak tangan mengadap depan ataupun belakang.

Kalau nak ikut perangai dan budaya DAP lagi teruk! Mereka cemburu dengan salam dua jari yang menjadikan Budiman cool, ceria dan mesra rakyat. Dua jari tersebut juga bermaksud dua fokus utama beliau untuk pengundi di sini sekiranya memenangi PRK Sg Besar pada 18 Jun ini.

Pijak gambar pemimpin di UK dan US menjadi amalan tak?

Comments (0)