Followers

Nuffnang

Cucu Tok Selampit

Posted by Unknown | Posted on 1:21 PTG | Posted in

sumber :-

Cucu Tok Selampit


@azminali Hang Pi Mana Hang Pi Mana Hang Pi Mana

Posted: 01 Jun 2016 06:44 AM PDT

Malam ini telah diadakan pengistiharan calon Pakatan Harapan bagi Parlimen Sungai Besar. Kelibat Menteri Besar Selangor, DS Azmin Ali tidak kelihatan baik di atas pentas mahupun di kalangan penonton.

Sebagai Menteri Besar Selangor di mana Parlimen Sungai Besar terletak di dalam negeri berkenaan, ketidakhadiran DS Azmin Ali pasti menjadi tanda tanya.

Apatah lagi dengan semangat yang ditunjukkan oleh Menteri Besar Selangor sebelum ini untuk berkempen dengan menempah 'chalet' dan 'resort' serta berkain pelikat berkampung untuk bersama-sama Rakyat Sungai Besar.

Fitnah Terbaru Malaysiakini Ke Atas Keluarga DS @NajibRazak , Riza Aziz Dibongkar

Posted: 31 May 2016 09:14 PM PDT


Portal pro pembangkang, Malaysiakini, melebarkan lagi fitnahnya semalam. Malaysiakini telah memutar belitkan kehadiran anak tiri Perdana Menteri, DS Najib Razak, Riza Aziz, di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur, semalam, dalam sidang antarabangsa PERMATA. 

Kehadiran Riza Aziz disebabkan memberi sokongan kepada ibu beliau, DS Rosmah Mansor, yang juga isteri Perdana Menteri yang merupakan penaung program pendidikan awal kanak-kanak itu. Di dalam posting yang boleh dibaca di sini, Malaysiakini telah menulis:
"Pemberita bagaimanapun tidak berjaya mendapat ulasannya kerana Riza meninggalkan majlis lebih awal ketika perdana menteri sedang berucap."
Ini adalah satu fitnah yang nyata. Riza Aziz dan adiknya Nooryana Najwa Najib, kelihatan berada di dalam majlis berkenaan dari mula sehingga habis majlis. Tidak benar dakwaan yang mengatakan bahawa Riza Aziz meninggalkan majlis ketika Perdana Menteri berucap.

Begitu juga dengan fitnah yang dilemparkan sebelum ini ke atas Riza Aziz. Riza Aziz difitnah kononnya beliau diburu oleh FBI la, CIA la, Agent Fox Mulder la, Agent Dana Scully la sedangkan beliau bebas ke mana sahaja yang beliau suka. Buktinya beliau tidak ada masalah untuk datang ke Malaysia dari Amerika Syarikat.


Comments (0)