Followers

Nuffnang

Cucu Tok Selampit

Posted by Unknown | Posted on 1:13 PTG | Posted in

sumber :-

Cucu Tok Selampit


Cina DAP Tidak Hairan Dengan Kehadiran Tun Dr Mahathir Ke Penang

Posted: 08 May 2016 06:03 AM PDT

Mereka hanya mempergunakan Mantan Perdana Menteri untuk keuntungan politik mereka. Mereka tidak berminat dengan cita-cita Tun Dr Mahathir sama ada melalui agenda Selamatkan Malaysia atau Selamatkan Zimbabwe. Mereka telah diasuh untuk membenci Tun Dr Mahathir sekian lama.

Buktinya, walaupun forum Selamatkan Malaysia diadakan di Straits Quay, Pulau Pinang dengan menggunakan fasiliti Kerajaan Negeri, sambutan yang diberikan oleh Cina-Cina DAP Pulau Pinang ternyata hambar. Kehadiran Ketua Menteri yang tinggal di banglo tanpa kolam renang, Lim Guan Eng dan Zairil Khir Johari masih juga gagal untuk menarik penonton.


Sementara itu malam ini di lokasi yang berlainan di Kepala Batas, Pulau Pinang, kerusi yang tersusun lebih banyak dari penonton yang hadir. Apalah nasib Tun Dr Mahathir. Fanpage berjuta-juta. Pro Tun gagal untuk menzahirkan kedatangan penonton ke sini.


Kalau tak percaya kepada gambar, kita bagi video untuk ditonton seperti di bawah. Patutlah 'live streaming' Gerakan Harapan Baru "offline" malam ni. Rupanya kerusi lebih ramai dari orang di Kepala Batas, Pulau Pinang. Nak tutup malu ler tu.

Kenali Wanita Cina DAP Pencinta Rafizi Sotong Yang 'Fuck Sarawakians'

Posted: 07 May 2016 08:36 PM PDT

Tidak perlu posting yang panjang lebar. Wanita Cina DAP ini yang meletakkan gambar Ahli Parlimen Pandan, Rafizi 'Sotong' Ramli sebagai gambar 'layout' telah mengeluarkan kata-kata 'Fuck Sarawakians' akibat DAP kalah teruk di dalam Pilihan Raya Negeri Sarawak semalam. 

Rakyat Sarawak, hafal muka wanita Cina ini baik-baik. Kalau beliau berani pijak kaki ke Sarawak, tolong kenalkan beliau dengan Bujang Senang.

Comments (0)