Followers

Nuffnang

Cucu Tok Selampit

Posted by Unknown | Posted on 1:03 PTG | Posted in

sumber :-

Cucu Tok Selampit


Girlfriend DS Mukhriz Mahathir, Liliana

Posted: 30 May 2016 12:49 AM PDT


Ooo ... Liliana namanya. Inilah dinamakan 'Lifestyle of Rich and Famous'. Mantan Menteri Besar Kedah, DS Muhkriz Mahathir, memaparkan kehidupan beliau yang serba kekurangan sebagai Rakyat Marhaen. Mungkin Rakyat Marhaen di Malaysia kebiasaanya membela kuda sebagai haiwan peliharaan. Mungkinlah. 

DS Muhkriz Mahathir adalah contoh terbaik pejuang kumpulan #DeklarasiRakyat yang duduk sama rendah, berdiri sama tinggi bersama-sama ahli-ahli Pakatan Harapan memperjuangkan hak Rakyat. Mungkin hasratnya untuk menyindir pemakan-pemakan dedak (yang mungkin juga pengikut-pengikutnya) secara tidak langsung telah menonjolkan kemewahan dirinya. Kudapun makan lobak merah kan?

Pertempuran Dalaman PKR Sudah Bermula, Dapatkan 'Popcorn' Anda Di Pawagam Terdekat

Posted: 29 May 2016 11:27 PM PDTSetiausaha Agong PKR, Rafizi Ramli sebentar tadi telah membuat laporan di Ibu Pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berikutan berlakunya habuan perempuan dan rasuah berurusan dengan kerajaan Selangor pimpinan DS Azmin Ali.

Semalam, telah bocor sekeping surat sokongan daripada MPN Wilayah Persekutuan terhadap Presiden Parti, Dr Wan Azizah. Nampak gayanya 'team' Dr Wan Azizah telah memulakan gerakan untuk menjatuhkan DS Azmin Ali di Selangor.

Pertempuran dan pertarungan sesama sendiri dalam PKR sudah bermula. Yang mengiringi Rafizi sudah pastinya kumpulan yang anti Azmin Ali juga kan? Selamat bergumpal dan bergasak. Kita beli 'popcorn' dan nikmati wayang ini.


Comments (0)