Followers

Nuffnang

Cucu Tok Selampit

Posted by Unknown | Posted on 1:08 PTG | Posted in

sumber :-

Cucu Tok Selampit


Portal Pembangkang Suara Rakyat Kantoi Fitnah DS Rosmah Mansor Tampil Minta Maaf

Posted: 03 May 2016 07:35 AM PDT


Pembangkang sememangnya sinonim dengan fitnah. Portal pembangkang, Suara Rakyat sekali lagi kembali dengan fitnah. Gambar tahun 2015 dimainkan semula kononnya DS Rosmah Mansor tidak mahu bersalam dengan warga emas kaum Bidayuh. CTS pernah membuat posting berkenaan perkara ini di sini

Jahatnya hati kotor pembangkang untuk memfitnah isteri Perdana Menteri bersempena Pilihanraya Negeri (PRN) Sarawak. Nasib baiklah sekarang kita ada Dr Google di mana kita boleh cari gambar lain di mana DS Rosmah Mansor telah bersalam dengan wanita berkenaan.

Apa yang berlaku sebenarnya, di dalam gambar di atas, DS Rosmah Mansor sedang mendengar penerangan berkenaan "ring lady" dari suku kaum Bidayuh di Kuching, Sarawak. Gambar di bawah pula ialah apabila DS Rosmah Mansor bersalaman dengan wanita berkenaan setelah selesai mendengar penerangan mengenai "ring lady".


Portal pembangkang ini mengambil satu gambar untuk membuat fitnah kepada isteri Perdana Menteri. Jahat sungguh agenda pembangkang. Apabila helah mereka terbongkar di media sosial, untuk mengelakkan malu dan mungkin disaman, portal pembangkang Suara Rakyat tampil meminta maaf seperti di bawah.

Lambang Tangan Parti AMANAH Berasaskan Illuminati?

Posted: 02 May 2016 06:33 PM PDT


Parti Amanah Negara (Amanah) sememangnya adalah satu parti yang tidak mempunyai identiti sendiri. Sebelum ini, parti berkenaan berdepan dengan masalah apabila logonya didakwa menyamai logo sebuah syarikat elektrik di Bangladesh iaitu Al Sarwar Electric Department, Dhaka dan juga mirip kepada logo Imayam TV di India. Baca di sini.

Terbaru, pemimpin-pemimpin Amanah telah memperkenalkan lambang tangan yang mirip dan seakan-akan lambang illuminati, sebuah organisasi rahsia Yahudi yang bergerak di bawah tanah, menjalankan segenap agenda Zionisme yang didasarkan pada ajaran Qabala, iaitu ordo rahsia Yahudi tertua yang telah berusia lebih kurang 4.000 tahun.

Lambang ini turut dipeloporkan oleh pemimpin Jerman yang terkenal Adolf Hitler. Lambang segitiga yang ujungnya menghadap ke atas, itu menggambarkan Bukit Zion di Israel. Kesimpulannya, lambang itu mencerminkan kehancuran peradaban Mesir Firaun dan bangkitnya peradaban Zionisme (Yudaisme).

Comments (0)