Followers

Nuffnang

Cénangau

Posted by Unknown | Posted on 7:11 PTG | Posted in

sumber :-

Cénangau


Perang dalaman PKR: Kedudukan Rafizi 'selamat' setakat ini.

Posted: 24 May 2016 06:26 PM PDT

Dari kenyataan 'jurucakap' 'kartel' Azmin, nampak gayanya kedudukan Rafizi sebagai Setiausaha Agung PKR selamat setakat ni. Mungkin 'kartel' Azmin tunggu masa yang lebih 'kondusif' untuk tindakan lebih akresif.

Rafizi-skandal-rasuah-wanita-PKR-Selangor
AstroAwani dalam berita bertajuk "'Tiada perpecahan dalam PKR' - Iskandar" melaporkan:
Tiada perpecahan dalam PKR, tegas Naib Presidennya Shamsul Iskandar Mohd Akin.

"Saya tidak boleh komen berdasarkan spekulasi.

"Apa yang pasti, segala berkaitan jawatan dalam parti adalah di bawah bidang kuasa Presiden," jelas Shamsul. - AstroAwani.
Artikel penuh »

Bukti 'rasuah perempuan': Tak cukup sekadar Rafizi dedah dalam mesyuarat PKR.

Posted: 24 May 2016 12:30 AM PDT

Kalau betul Rafizi nak berperang dengan Azmin, Rafizi kena bentangkan bukti 'skandal habuan perempuan' tu kepada umum. Biar rakyat yang tentukan samada Azmin atau 'kartel' Azmin yang terlibat tu bersalah atau tidak.

Bernama dalam berita bertajuk "Bukti Dakwaan Rasuah Dalam Kerajaan Selangor Akan Diserah Kepada Presiden PKR - Rafizi" melaporkan:
Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli akan mengemukakan bukti berhubung dakwaan rasuah dalam kerajaan Selangor kepada presiden parti Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail pada mesyuarat PKR esok.

Rafizi berkata setiap kes berkaitan disiplin akan dibawa kepada biro disiplin parti dan tindakan selanjutnya akan diambil terhadap mereka yang didapati bersalah.

"Saya akan menyerahkan segala bukti kepada beliau (presiden) dan kita akan menunggu perbincangan dalam parti sebelum membuat keputusan untuk melaporkannya kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM)," katanya ketika ditemui pemberita di lobi Parlimen di sini, hari ini. - Bernama.
Artikel penuh »

Comments (0)