Followers

Nuffnang

Cénangau

Posted by Unknown | Posted on 7:12 PTG | Posted in

sumber :-

Cénangau


Calon PRK Sungai Besar: Mat Sabu setuju letak jawatan Presiden jika undi bawah 3,000?

Posted: 23 May 2016 05:39 PM PDT

Aku tak boleh bayangkan kesan persepsi yang terpaksa Amanah tanggung kalau Mat Sabu calon PRK Sungai Besar dan gagal pulak dapat undi yang munasabah.

Malaysiakini dalam berita bertajuk "Mat Sabu antara nama calon AMANAH di Sg Besar" melaporkan:
Presiden Parti Amanah Negara (AMANAH) Mohamad Sabu adalah antara nama yang dicalonkan untuk bertanding pada pilihan raya kecil parlimen Sungai Besar.

Selain Mohamad atau dikenali sebagai Mat Sabu, turut dinamakan ialah Timbalan Presiden AMANAH, Salahuddin Ayub serta bekas menteri besar Perak Datuk Seri Mohammad Nizar Jamaluddin. - Mkini.
Artikel penuh »

Tangguh Mesyuarat Pakatan Harapan: BANGSAT sangatkah Amanah dan DAP dalam PH?

Posted: 23 May 2016 02:37 AM PDT

Yang aku mushkilnya, Amanah dan DAP BANGSAT sangatkah dalam Pakatah Harapan tu. Takkan langsung tak boleh tekan PKR supaya Mesyuarat Pakatan Harapan yang cukup penting tu disegerakan.

Malaysiakini dalam berita bertajuk "Tunggu respon PAS, Pakatan Harapan tangguh mesyuarat lagi" melaporkan:
Presiden PKR Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail memberitahu, mesyuarat Pakatan Harapan bagi membincangkan isu pilihan raya kecil ditangguhkan sekali lagi kerana menunggu respon daripada PAS.

Menurutnya, respon daripada PAS amat diperlukan memandangkan parti itu menyatakan hasrat mahu bertanding di kedua-dua kerusi Parlimen Sungai Besar dan Kuala Kangsar sebelum ini. - Mkini.
Artikel penuh »

Comments (0)