Followers

Nuffnang

Cénangau

Posted by Unknown | Posted on 7:03 PTG | Posted in

sumber :-

Cénangau


Isu 'warkah Anwar dari penjara' vs 'whatsapp skandal habuan perempuan' cerminan perang dalaman PKR

Posted: 22 May 2016 05:30 PM PDT

Pasai tu langsung tak menghairankan status 'skandal habuan perempuan' Rafizi dalam 'whatsapp dalaman' PKR tu boleh bocor dan kem 'kartel' Azmin gunakannya untuk menghentam Rafizi walaupun katanya whatsapp tu Rafizi hantar sebulan yang lalu.

Kredit imej: AntaraPos
Malaysiakini dalam berita bertajuk "MB nafi dakwaan minta perempuan, wang untuk urusan negeri" melaporkan:
Menteri Besar Selangor Datuk Seri Azmin Ali menyifatkan dakwaan permintaan wang dan perempuan untuk berurusan dengan kerajaan negeri sebagai fitnah.

Beliau juga berkata pentadbirannya berdepan fitnah "jijik", "jahat", "semberono" dan terancang bagi melemahkan semangat penjawat awam negeri.

"Menuding jari kepada kerajaan negeri tanpa sebarang bukti sokongan dan kemudiannya menjaja tuduhan tersebut kepada semua pihak adalah satu tindakan bacul, tidak bertanggungjawab dan berniat jahat," katanya. - Mkini.
Artikel penuh »

PRK Sungai Besar: Hj Hadi tak heran ugutan Azmin sebab yakin Sultan Selangor takkan lulus?

Posted: 22 May 2016 12:36 AM PDT

Mungkin la kut, dengan hubungan baik yang katanya Hj Hadi ada dengan Sultan Selangor dan dengan 'kabel besar' yang dia ada dia yakin dia boleh pengaruhi Sultan Selangor untuk tolak kalau Azmin pecat 3 Exco PAS dan kemukakan rombakan Exco Selangor tu. 

Malaysiakini dalam berita bertajuk "PAS sedia hilang tiga Exco di Selangor" melaporkan:
PAS bersedia menghadapi sebarang kemungkinan termasuk hilang tiga Exconya di Selangor ekoran keputusan parti itu meletakkan calonnya dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Sungai Besar.

Presidennya Datuk Seri Abdul Hadi Awang berkata, soal kedudukan ahli Exco adalah urusan sesebuah negeri malah pelantikan dilakukan harus mendapat perkenan Sultan.

Hadi berkata, meskipun PAS bersedia namun beliau berharap ia hanyalah sekadar khabar angin. - Mkini.
Artikel penuh »

Comments (0)