Followers

Nuffnang

Cénangau

Posted by Unknown | Posted on 7:16 PTG | Posted in

sumber :-

Cénangau


Video Husam dedah 'hint' untuk mudahkan SPRM siasat skandal balak Exco Kelantan

Posted: 20 May 2016 12:13 AM PDT

Dalam dialog tu juga Husam turut bagi 'hint' kepada SPRM untuk mudahkan SPRM siasat 'skandal balak Exco Kelantan', cuma masalahnya adakah SPRM akan siasat sedangkan dah ada laporan berkenaan skandal balak Kelantan sebelum ni tapi tak nampak tindakan lanjut dari SPRM

Husam dedah 'hint' untuk SPRM siasat skandal balak ecxo kelantan
Sahabat aku blogger Greenbox dalam posting dia yang bertajuk "Husam: Dedah Penyelewengan K'jaan Kelantan Tanggungjawabnya Sebagai ADUN" tulis:
Bekas Naib Presiden Pas, Datuk Husam Musa menyatakan kedudukannya sebagai ADUN, menjadi kewajipannya untuk menegur supaya kerajaan Kelantan berjalan mengikut ajaran Islam, jika tidak beliau menyatakan beliau akan dipertanggungjawabkan nanti di Padang Masyar.

Katanya lagi, apa yang beliau tegur ialah perkara yang salah seperti siri penyelewengan Air Kelantan Sdn Bhd (AKSB) seperti yang didedahkan oleh Laporan Audit dalam program Dialog Bersama Husam Musa di sini, kelmarin.?

Pendedahan lain termasuklah penjualan aset Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) di bawah nilai harga pasaran. Sehingga hari ini tiada penafian. - Greenbox.
Artikel penuh »

Apa niat sebenar Rafizi buat aksi BANGANG dedah skandal 'habuan 'perempuan'

Posted: 19 May 2016 08:00 PM PDT

Takkan kut dia tak terfikir status wahatsapp dia ni akan bocor. Tara whatsapp pimpinan 'Parti Islam' pun boleh bocor inikan pulak skandal habuan perempuan 'WhatsApp Solidariti For Anwar' yang 'sekular'.

Whatsapp-Skandal-perempuan-sebagai-habuan-Rafizi
TheMalaysianMirror dalam laporan bertajuk "Transkrip WhatsApp Rafizi dedah wujud permintaan 'perempuan' sebagai habuan dalam kerajaan Selangor" melaporkan:
Satu tranksrip perbualan Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli dalam kumpulan WhatsApp yang sedang viral mendedahkan wujud permintaan 'perempuan' sebagai habuan dalam berurusan dengan kerajaan negeri Selangor yang ditadbir Menteri Besar Datuk Seri Azmin Ali.

Rafizi dalam perbualan tersebut mengatakan menerima aduan selain wang yang diminta dalam urusan kerajaan negeri, terdapat juga permintaan untuk mendapatkan perempuan. - ThemMlaysianMirror.
Artikel penuh »

Comments (0)