Followers

Nuffnang

Cucu Tok Selampit

Posted by Unknown | Posted on 2:56 PTG | Posted in

sumber :-

Cucu Tok Selampit


Wan Azizah Sibuk Makan Kenduri Macai Bodoh Jemur Anak Tengah Panas Terik

Posted: 02 Apr 2016 01:02 AM PDT

Kalau Mak Bapak dilahirkan bodoh sehingga sekarang, saya boleh faham dan boleh terima. Apabila mendedahkan anak-anak kepada suhu yang amat panas di luar sekitar 38°C hingga 40°C yang boleh menyebabkan kanak-kanak tersebut terdedah kepada strok haba, ini baghal namanya.

Sedangkan binatang sayangkan anaknya. Tidakkah Ibu bapa yang totok pembangkang boleh berfikir fan membezakan mana yang baik dan mana yang buruk? Kalau jadi apa-apa kepada kanak-kanak ini, Hospital Kerajaan juga yang dicari.

Itu cerita macai pembangkang bodoh jemur anak tengah panas. Di mana pula pemimpin mereka? Presiden PKR antaranya, dengan bangga memuat naik gambar-gambar beliau di laman sosial Facebook sedang bersukaria di sebuah majlis perkahwinan.

Demo Anti GST Di Dataran Merdeka Bukti Pembangkang Kalis Strok Haba

Posted: 01 Apr 2016 10:15 PM PDT

Pembangkang sekali lagi membuktikan sesuatu kepada Kerajaan bahawa gabungan mereka adalah kuat. Mana taknya, dalam keadaan suhu di Kuala Lumpur mencecah 38°C, mereka sanggup berhimpun untuk membuktikan bahawa mereka kalis strok haba di dalam Himpunan Anti GST.

Semalam, genaplah setahun GST diperkenalkan di dalam negara. Statistik membuktikan ramai yang jadi papa kedana dan tidak kurang juga yang mati kebuluran. Marilah kita bersama-sama mendoakan bahawa tidak ada yang turut mati di dalam himpunan hari ini akibat kepanasan yang melampau.

Kebanyakan pendemo yang datang hari ini kurus-kurus belaka gara-gara terhimpit disebabkan GST. Ini yang melambangkan bahawa Kerajaan Barisan Nasional (BN) amat zalim kepada Rakyat.

Comments (0)