Followers

Nuffnang

Cucu Tok Selampit

Posted by Unknown | Posted on 1:05 PTG | Posted in

sumber :-

Cucu Tok Selampit


Apabila Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang Memanggil Dr Zakir Naik Syaitan

Posted: 11 Apr 2016 05:41 AM PDT

Satan atau syaitan dalam Bahasa Malaysia telah  dipadam! Kalau betul pun hendak membantah, tidak perlulah menggunakan perkataan 'satan' dan sebagainya.

Ini masaalahnya dengan chauvinis DAP seperti Timbalan Setiausaha Agung DAP, Dr P Ramasamy. Kurang ajarnya ADUN DAP ni bila menggelar pendakwah Dr Zakir Naik sebagai syaitan. Beliau juga menyeru agar Dr Zakir Naik dihalau balik ke India.

Sebagai rakyat Melayu beragama Islam, adakah anda mahu beliau menjadi pemimpin kalian dan menjaga agama kalian? Jika mahu, sila beri undi kepada beliau pada PRU 14 kelak.

Jahat Sungguh Portal Pembangkang Dan Pro Tun - Kenyataan Dr Zakir Naik Diputarbelit

Posted: 11 Apr 2016 02:47 AM PDT

Bukan seorang dua yang telah menonton video Dr Zakir Naik memberi nasihat kepada bakal Doktor 'Peanut' semalam. Namun, masih ada portal-portal pembangkang seperti Siakap Keli dan Sukan Star TV serta Kelab Fanpage seperti Saya Sayang Tun Dr Mahathir dan Kelab Che Det yang menganggap Rakyat Malaysia buta IT sehinggakan video yang terang-terang sebegitu masih lagi diputar belitkan oleh mereka untuk memburukkan Kerajaan. 

Tonton sekali lagi video di bawah dan nilaikan sendiri betapa rendahnya maruah portal-portal ini dan Fanpage Pro Tun ini. Lihatlah bagaimana portal dan page Khawarij ini memutar belit ucapan Dr Zakir Naik. Kenapa mereka tidak menyiarkan kenyataan Dr Zakir Naik yang ini - "... Ur government is good government ..." Moga Allah memberi pengajaran dan penghinaan kepada mereka.

Video Jawapan Terbaik Dari Dr Zakir Naik Kepada Pelajar Malaysia Yang Kufur Nikmat

Posted: 10 Apr 2016 05:53 PM PDT

Cerita pelajar Malaysia jurusan perubatan yang cuba untuk memburukkan Malaysia sewaktu kedatangan tokoh ilmuan terkenal dunia, Dr Zakir Naik ke Stadium Tertutup Gong Badak menjadi viral di laman media sosial. Salah seorang penonton yang turut hadir semalam turut menceritakan apa yang berlaku semalam seperti di bawah.

Untuk rekod, 80 orang yang dikatakan oleh pelajar tersebut kononnya tidak dapat biasiswa adalah mereka yang mengambil pinjaman PTPTN. Untuk makluman, JPA menawarkan kepada semua pelajar tawaran biasiswa. Mereka yang menolak adalah kerana tidak mahu terikat dengan kontrak kepada kerajaan. Itu pilihan pelajar berkenaan sendiri. Kebanyakkan mereka yang tolak biasiswa JPA adalah pelajar-pelajar bukan Melayu. Kebanyakkan mereka akhirnya dapat menukar dari status pinjaman kepada biasiswa.Tontonlah video penjelasan di bawah terhadap persoalan pelajar perubatan Malaysia yang kufur nikmat dari Dr Zakir Naik.

Comments (0)