Followers

Nuffnang

Cénangau

Posted by Unknown | Posted on 7:28 PTG | Posted in

sumber :-

Cénangau


PKR minta maaf sebab BANGANG!!! Apa masalahnya calon ponteng?

Posted: 25 Apr 2016 06:00 AM PDT

Bertambah kompom BANGANG PKR pasai depa 'taktau' yang calon tak hadir ke pusat penamaan calon pun takpa. Cukup dah kalau dua orang pencadang calon tu hadir serahkan borang pencalonan.

Malaysiakini melaporkan:
PKR hari ini merakamkan kekesalan kerana kecuaiannya menyaksikan BN menang tanpa persaingan di dua kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) iaitu di Bukit Sari dan Bukit Kota pada pilihan raya negeri Sarawak ke-11.

Pengarah Operai Bilik Gerakan Utama, PKR, Ismail Yusop dalam satu kenyataan media berkata calonnya di Bukit Sari, Alex Lihan tidak hadir ke pusat penamaan pagi ini tanpa sebarang alasan. - Mkini.
Artikel penuh »

Senarai lengkap calon-calon bertanding PRN Sarawak 2011

Posted: 25 Apr 2016 01:08 AM PDT

KEJAYAAN BN menang percuma di 2 kerusi DUN dalam pilihanraya negeri Sarawak sebentar tadi, membuktikan bahawa PKR ini adalah parti yang kelam kabut.

Kosmo melaporkan:
KUCHING - Barisan Nasional (BN) hari ini menang tanpa bertanding dua kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) iaitu di Bukit Sari dan Bukit Kota pada Pilihan Raya Negeri Sarawak ke-11 (PRN-11).

Kerusi-kerusi itu dimenangi oleh kedua-dua penyandang, Datuk Amar Awang Tengah Ali Hassan di Bukit Sari dan Dr Abdul Rahman Ismail di Bukit Kota.

Perkara itu diumumkan oleh Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Datuk Seri Mohd Hashim Abdullah pada sidang media di pejabat SPR Sarawak di sini selepas selesai proses penamaan calon. - Kosmo.
Artikel penuh »

Comments (0)