Followers

Nuffnang

REZQEEN HILL

Posted by Admin Direktori Blog | Posted on 9:19 PG | Posted in

sumber :-

REZQEEN HILL


Himpunan Bebaskan Anwar Gagal Tarik Sokongan Walaupun Mahathir Muncul #LGERasuah

Posted: 28 Mar 2016 05:47 PM PDT


Bagi ProTun, jumlah ni dah memadai untuk jatuhkan Presiden UMNO. Tapi bagi Pembangkang, sambutan seramai ini adalah faktor-faktor kerunduman parti mereka membawa turun lebih sokongan orang ramai dari kawasan Pandan terutamanya.

Rafizi Ramli sebagai wakil rakyat gagal membawa sokongan rakyat bersama kerana banyak whats app group dia telah left dan menyebabkan mesej jemputan ke program ini tidak viral seperti diharapkan.
Salah satu sebab lagi, rakyat dah bosan lah woi. Asyik sembang politik jer. Masuk dalam Dewan Rakyat asyik nak berkelahi, duduk atas pentas pula asyik maki hamun orang lain. Bila masanya nak bantu rakyat?

UMNO yang takda apa-apa jawatan dalam sesebuah Parlimen pun bagi bantuan kepada rakyat walaupun beg sekolah anak-anak.

#LGERasuah

Comments (0)