Followers

Nuffnang

The Unspinners

0

Posted by Unknown | Posted on 11:43 PTG | Posted in

sumber :-

The Unspinners


KIPAS tanding PPauh? Jom recycle Langah Kajang

Posted: 17 Feb 2015 09:33 PM PST


Akhbar The Star semalam melaporkan PKR mahu pegang jawatan Ketua bahagian. Khalid Samad dikatakan ada berkata mereka tidak perlu Ketua Pembangkang yang ada karisma, asal dia bersih dan tak perlu lantang. Masa 5 tahun ban dari tanding pun dah hampir habis.

Nurul Izzah juga ada kata adiknya Nurul Nuha tidak akan bertanding. Susah jug anak percaya cakap Nurul ketika ada ura-ura Nurul Nuha dan Ilham pun akan masuk gelanggang politik. Baru-baru ini Ilham  pun dah sebut-sebut mengenai human rights ketika bakar colok sembah bapaknya di SG Buloh.

Logik untuk Wan Azizah itu ada. Sebabnya Nurul Nuha tidak akan dikenan orang tempatan. Nanti ada kata asyik anak beranak saja. Dah ada dua bergelar doktor di dua ADUN dalam permatang pauh dah berkenan.

Tak mungkin Ketua Pembangkang diberi pada Haji Hadi dengan PAS tengah Pasma Piss Pus. Kit Siang pernah jadi ketua pembangkang tapi rasanya Kit Siang mahu duduk diam-diam balik tabir. Dia hanya tunjuk taring kuasa bila dah di dalam tangan selepas PASMA belum berjaya lumpuhkan ulamak PAS.

Wan Azizah perlu tanding dan menang sebab dia perlu bertahan selama 5 tahun Anwar dalam penjara demi Anwar atau Nurul Izzah.

Buat masa sekarang permainan psywar tentang Anwar dalam penjara hanya jadi mainan saja. Tanyalah Azmin kenapa banyak nyamuk. [Baca SINI SINI]. Boleh agak Anwar akan bberlakun sakit malaria atau denggi tak lama lagi.Buat masa sekarang usaha Nik Nazmi gagal. Malam tadi ...


Di mahkamah semalam ....
Masa PRK Permatang Pauh, kita dengar Kak Wan jawab:


Isu-isu Langkah Kajang boleh recycle balik ...


Lawan tetap lawan, jaangan pula main air mata


Wan Azizah boleh ditanya apa dia buat dengan janjinya?Banjir kamu di mana?


cuma turun untuk makan free

Kit Siang janjikan kebebasan untuk Anwar jika M'sia jadi negara komunis

Posted: 17 Feb 2015 07:22 PM PSTbaca sepenuhnYA DI Bulletin Sengal SINI

Karpal Singh dah rancang Anwar masuk supaya DAP kuat

Posted: 17 Feb 2015 04:30 PM PST


SIAPA SEBENARNYA YANG MAHU ANWAR DIPENJARA?

Pendedahan pertama kali salahlaku liwat Anwar Ibrahim bukanlah didedahkan oleh mantan Perdana Menteri Tun Dr. Mahathir.  Sebagai seorang mentor dan guru politik kepada Anwar Ibrahim, Dr. Mahathir tidak sesekali akan mudah mempercayai dan menelan bulat-bulat fitnah pembangkang terhadap Anwar Ibrahim.


Berdasarkan hansard Parlimen Malaysia pada 1997, mendiang Karpal Singh merupakan orang pertama yang menyatakan bahawa beliau mempunyai bukti bahawa Anwar telah meliwat pemandu peribadi isterinya, Azizan Ahmad.
Saya suruh dia bertaubat dia degil

Hj. Mohamed Sabu yang ketika itu merupakan ayam tambatan parti PAS dengan bangga mencanangkan ke seluruh negara dan memberi gelaran yang cukup jijik kepada Anwar Ibrahim.

Justeru itu, apabila pelbagai bukti dan siasatan telah dijalankan, Dr. Mahathir kemudiannya telah memanggil satu mesyuarat Majlis Tertinggi dan mahu supaya Anwar Ibrahim membela diri serta memberi penjelasan terhadap salah laku moral beliau. Disaksikan keseluruhan ahli Majlis Tertinggi UMNO, Anwar tidak membela diri dan membersihkan nama baik beliau, sebaliknya telah memaki hamun Presiden UMNO dan ahli Majlis Tertinggi yang lain. Kegagalan membela diri mengakibatkan beliau dipecat dari UMNO dan akhirnya kerajaan pada 2 September 1998.

Pemecatan ini membuka laluan kerjasama politik dengan para pemimpin pembangkang yang pernah membuat tuduhan bahawa beliau merupakan seorang peliwat. Mengimbas kerjasama dan pembelaan ini pada peringkat awalnya, ramai para pemimpin PAS tidak bersetuju cara UMNO mengaibkan Anwar Ibrahim dan bukannya kerana mereka tidak percaya bahawa jenayah liwat tersebut benar-benar telah berlaku. Tambahan pula pendedahan Wikileaks secara jelas membuktikan pandangan-pandangan beberapa pemimpin dunia lain seperti Singapura dan Australia percaya bahawa kegiatan homoseksual dan Anwar sememangnya tidak dapat dipisahkan.

Implikasi dari pemecatan tersebut telah menyebabkan beliau mengadakan 'road show' ke seluruh Malaysia dan pada akhirnya ditangkap dalam suatu peristiwa yang dikenali sebagai 'The Black 14'. Penangkapan beliau membawa kepada pendakwaan mahkamah dan dipenjarakan selama 6 tahun.

Bebas dari hukuman penjara, beliau sekali lagi mengulangi kegiatan tersebut dan mangsanya merupakan seorang staff dan pembantu beliau sendiri, Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Sengaja dikata untuk perangkap


Sepanjang 7 tahun perbicaraan kes liwat 2 ini, penulis mendapati wujud keterangan yang konsisten di pihak Peguambela yang diketuai oleh mendiang Karpal Singh bahawa aktiviti liwat tersebut benar-benar telah berlaku. Perkara yang sama juga dinyatakan oleh Ketua Pasukan Pembelaan, Gopal Sri Ram di dalam perbicaraan di peringkat Mahkamah Persekutuan.

Di Barat, suka sama suka tidak salah
Umum mengetahui bahawa mendiang Karpal Singh dan barisan peguambela Anwar yang lain merupakan tokoh-tokoh dan pemimpin kanan parti DAP.

Apakah mereka sengaja merancang secara sistematik supaya Anwar didapati bersalah dan dipenjarakan?

Apakah mereka mahu rakyat Malaysia tahu bahawa pemimpin Melayu Islam sememangnya tidak dapat dipisahkan dari salah laku seks?

Sama-sama kita nilaikan.Selangor Chronicle


Tanya balik siapa peguam Anwar ... mula-mula Karpal Singh hingga dia mati tapi tiga anaknya terlibat , Gobind, Ram Karpal dan Sangeet Kaur.

Mungkinkah memang mereka sabotaj untuk Anwar masuk ....


Pastinya pas mahu Anwar masuk penjara dan DAP pun mahu tapi tak cakap.

Senyum gumbira dalam diam Lim KiT Siang lihat kedatangan yang sokongan yang pasti bantu DAP

Hanya Karpal yang berterus terang.

Kit Siang mula takut mati, Akan pencen lepas LGE puas kaut

Posted: 17 Feb 2015 07:20 AM PST


Menarik disebalik posting berikut oleh Kit SIang di blognya:


Adakah dia sudah mahu undur sebelum dia diundurkan?

Atau dia mula sudah lihat kubur mendatang? Dia pun ada masaalah jantung dan dilaporkan asuk periksa di IJN.

Lim Guan ENg sudah banyak kaut ...

Rakyat Penang mula benci [ada Guan ENg dan keluarga LimTunggu Azmin vs Wan Azizah; Khalid kasi hancuq dari tepi

Posted: 17 Feb 2015 03:30 AM PSTSekarang ni, tak nampak pun batang hidung Azmin atau Sam Ketot mahu pun Zuraidah dan lain-lain orang Azmin di vigil atau Sogo. Mereka macam membiar keluarga Anwar membakar lilin dengan kehadhiran orang yang cifut.

Kataya 7, 8 hb Mac, ada busat punya. Boleh ke busat denggan setakat kepimpinan Nik Nazmi dan Rafizi?

Asyik sana sini kedengaran Nik Nazmi yang pernah di boikot hampir 8 orang ahli exco AMK ketika berucap sebagai ketua AMK sebaik saja menang pemilihan.

Khabar mengatakan Chegu Bard sudah merajuk dan tidak akan datang membantu. Alasannya dia bkan lagi ahli PKR dan mahu menumpukan diri dengan isu rakyat dan anak-anak ikan Anwar yang bakal tertinggal tanpa pembelaan.

Khabarnya Azmin dah mula gerak kerja untuk kerjakan Kak Wan, Rafizi dan ramai lagi. Senarai sasarannya panjang...

Sementara itu, masing-masing lupa pada Khalid Ibrahim.

Jika dulu Khalid dan Zaid Ibrahim pernah memberi sokongan buat Kak Wan, kini kedua-dua tiada dalam parti. Khalid masih ada isu dengan PKR dan fakta memihak padanya.

Dia boleh tutup PKR.

Cina-cina penyokong DAP dengaq tak? You will be backing losers!!!

Belantan

0

Posted by Unknown | Posted on 11:31 PTG | Posted in

sumber :-

Belantan


Mengaku buat seks dengan mayat?

Posted: 17 Feb 2015 10:06 AM PST


GHANA - Seorang pekerja di rumah mayat di sebuah hospital dilaporkan membuat hubungan seks dengan puluhan mayat wanita kerana sukar untuk mendapatkan kekasih.

Lelaki itu, Sharkur Lucas mendakwa perbuatan berkenaan sebahagian daripada latihan biasa di tempat kerjanya.

Menurut Lucas, dia sukar untuk mendapatkan teman wanita kerana pekerjaannya menakutkan mereka.

"Saya mahu berkahwin, tetapi ramai gadis tidak sudi berkahwin dengan saya kerana saya bekerja di rumah mayat, " katanya.

Dia dikatakan memuaskan nafsunya di rumah mayat tersebut.

Lucas menjelaskan bahawa dia diminta tidur dengan mayat wanita oleh penyelianya kerana ia sebahagian latihan di tempat kerja.

"Saya diarah untuk tidur dengan mayat kerana ia adalah satu bentuk latihan sekiranya anda bekerja di rumah mayat," katanya.

Difahamkan, latihan ini dijadikan wajib kerana selepas seseorang tidur dengan mayat maka mereka tidak akan takut dengan mayat lagi.

Lucas juga telah dipecat oleh majikannya dan dia kini diburu pihak polis.

Suara Politik
Belantan