Followers

Nuffnang

PAPA GOMO

Posted by Unknown | Posted on 1:08 PG | Posted in

sumber :-

PAPA GOMO


GEMPAR - Inilah Berita 18 SX Yang Di Nantikan Semua Gambar Korek Lubang Najis Di Edarkan

Posted: 12 Dec 2010 11:32 PM PST


Inikah Pemimpin Yang sebenar dalam aksi Membalun seorang Ustazah?
Adun PAS Selama Lima penggal telah KANTOI dalam adengan berahi bila rakaman Video peribadinya terlepas ke tangan pihak yang tak BERTANGGUNGJAWAP iaitu Kami.
Ha ha ha ha........

Namun Gomo nak nyatakan kekesalan di hari ini bila hasil dari perbincangan Gomo dan rakan rakan pejuang Nadi Rakyat di ketuai Azmy Awang Kelana merumuskan adengan Adun PAS yang menutoh Ustazah tidak akan di keluarkan lagi buat masa ini.

Ianya ekoran dari Kes Adun Selising yang masih Panas kisah Kote Basahnya menutoh seorang bini guru dalam Koch Keretaapi Sinaran Pagi KTM.

Kami para pejuang Nadi Rakyat akan membuat liputan Langsung berkenaan Pendedahan dari mereka yang terlibat dalam menutup isu Adun PAS Selising membalun Bini Guru dalam Keretaapi pada minggu ini.

Pendedahan demi pendedahan akan kami keluarkan buat tatapan seluruh pembaca terutama kepada Puak PAS agar menilai pemimpin mereka yang bertopengkan Ugama Islam namun Syaitan di dalam diri mereka.

Namun tampa mengecewakan Pembaca Gomo yang di kasihi maka Gomo keluarkan gambar gambar Pemimpin DAP yang sebelum ini menentang KeTUANnan Melayu namun telah Menjilat jilat apa yang mereka lemparkan sebelum ini dalam Majlis Istana Tuanku Sultan Selangor.

Ayuh Saksikannya....


Speaker Dewan Undangan Negeri Selangor, Teng Chang Khim menerima Darjah Kebesaran Dato' Paduka Mahkota Selangor (D.P.M.S) yang membawa gelaran Dato'.
DAP terima KeTUANan Melayu


Sembah ucapan taat setia oleh Khalid Ibrahim diapit oleh Teresa Kok yang mewakili masyarakat Cina dan Dr Xavier yang mewakili masyarakat India.
DAP Terima KeTUANnan Melayu


Ops....he he he
Ini pula Gambar CANDID yang tidak ingin kita lihat
bila si Eli Wong Ratu PORN Pakatan Sedang Mengorek
Lubang Najis nya...

Ha ha ha......

Kiranya setakat ini sahaja liputan petang ini, harap pembaca dapat berpuas hati dengan penjelasan oleh Gomo berhubung isu Pendedahan Adun PAS Balun Ustazah.

Dengan keluarnya Gambar Eli Wong yang sedang Mengorek Lubang Najis ini di harapkan Pembaca dapat melepaskan Kegairahan untuk menatap gambar Adun PAS itu.

He he he

DAP Menerima KeTUANan Melayu

Daulat Tuanku!!!

Psssttt.....17hb sidang media pendedahan Adun Selising..Nantikannya.....PANAS 18 SX

Ikut Stail Anwar Ibrahim
" Tunggu, Kita Akan Dedahkan Sedikit Masa Lagi"


PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

LIVE - Anwar Peliwat, DAP Adik PAP - Tok Him

Posted: 12 Dec 2010 09:07 PM PST
Kuala Lumpur 13 December

Satu sidang media berlangsung sebentar tadi di Lobi Parlimen yang di sampaikan oleh Dato Paduka Ibrahim Ali Presiden Perkasa Malaysia berhubung isu isu yang di mainkan sekitar dewasa ini.

Dalam sidang media tersebut banyak isu isu yang di bangkitkan Tok Him yang mana di antaranya berhubung isu Namewee yang pada pandangan Tok Him ianya terpulang kepada pihak Kerajaan Malaysia untuk memberikan bantuan kepada Namewee dalam membuat Filem yang di inginkan Namewee!

Jika pihak kerajaan merasakan Namewee dapat memberikan undi buat BN maka terpulang lah namun jangan lupa akan amarah orang melayu yang masih ingat penghinaan Namewee kepada lagu Negaraku.

Tok Him pada itu juga mengulas mengenai isu Anwar Ibrahim yang telah di bogelkan Wikileaks yang mana Tok Him tidak terkejut dengan pendedahan Singapura bahawa Anwar Ibrahim mengamalkan Homoseksual. Ramai yang sudah tahu Anwar pengamal Homoseksual namun ada yang buat buat lupa dan menghalalkan Seks Luar Tabii ini.

Kenyataan Singapura ke atas pentadbiran Malaysia juga di sentuh oleh Tok Him yang mana jelas menunjukkan Singapura masih lagi menaruh dendam ke atas Malaysia. Jika kita lihat sudah acap kali Singapura memperlekehkan Malaysia dan ini banyak berunsurkan sentimen perkauman. Kerajaan Singapura di perintah PAP yang jelas merupakan Abang kepada DAP di Malaysia ini. Hubungkaitnya jelas mereka mempunyai agenda tertentu dalam memburuk burukkan Malaysia di mata Dunia.

Tok Him juga mengesa kerajaan Malaysia untuk segera membina Muzium Pahlawan Melayu bagi memberikan penerangan kepada generasi muda Pahlawan pahlawan Melayu yang banyak memperjuangkan Tanah Melayu ini sehingga terkorban nyawa.

Tok Him juga mengesa kerajaan menubuhkan Muzium 13 mei bagi menyedarkan rakyat Malaysia sentimen perkauman yang di bawa DAP tidak kemana dan hanya akan mendatangkan kehancuran buat Malaysia. Tok Him mengingatkan kepada rakyat Malaysia DAP masih lagi bercita cita menawan Malaysia ini walau apa cara sekalipun dan ideologi sebegini haruslah di halang dari menghancurkan Kesejahteraan Malaysia.

Tok Him dalam ucapan nya tadi juga mengucapkan terima kasih kepada rakyat Malaysia yang mendoakannya sihat dan mengucapkan "JANGAN KECEWA" kepada pihak yang mendoakannya mati cepat.

Ketuanan Melayu terus di perjuangkan

FELDA Bankrap Kata Pakatan Haram Tapi Tok Jib Kata...

Posted: 12 Dec 2010 05:45 PM PST

Datuk Seri Najib Tun Razak menyifatkan pihak yang mendakwa Felda bankrap, sebagai pengkhianat bangsa, kerana sanggup menghina institusi itu yang telah banyak berjasa kepada rakyat. Perdana Menteri menjelaskan Felda sebenarnya merupakan sebuah institusi yang berjaya dan telah mengubah lanskap sosio-ekonomi negara selain mempunyai simpanan tunai yang banyak.

"Dua tiga hari lepas, saya bermesyuarat dengan pengurusan Felda, saya tengok akaun Felda. Kalau semua saham milik Felda yang tersenarai dalam Bursa Malaysia hari ini, kita cairkan, keuntungan atau pendapatan yang boleh Felda peroleh adalah sebanyak RM4.3 bilion. "Siapa kata Felda bankrap...mana ada? Pengurusan Felda kata, jangan sebut tetapi banyak wang tunai kita ada dalam simpanan...(dan) selamat," katanya ketika merasmikan majlis penutup Karnival Ikatan Hati Warga Felda (Iktiraf) 2010, di Putrajaya hari ini.

Turut hadir, Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri Datuk Ahmad Maslan dan Pengerusi Felda, Tan Sri Dr Mohd Yusof Noor.

Najib berkata pihak yang mendakwa Felda bankrap sebenarnya telah membuat pembohongan kedua terbesar selepas kononnya akan mengambilalih pentadbiran kerajaan di Putrajaya pada 16 September 2008. Sebab itu, kata perdana menteri, adalah wajib bagi rakyat termasuk warga Felda untuk mempertahankan kerajaan sedia ada di Putrajaya. Sambil menyifatkan golongan berkenaan tidak berhati perut kerana sanggup menghina dan mencemar imej Felda, Najib berkata pihak terbabit kini takut "menyerang" Felda kerana kebenaran telah terbukti bahawa apa yang mereka dakwa tidak betul. "Sebab itu orang yang dakwa Felda bankrap hari ini dah ketaq (ketar) lutut.

Kita dah menang dua kes (saman) di mahkamah dan empat lagi kes sedang tunggu. "Kita berada di pihak yang benar. Hari ini mereka tidak berani berkokok lagi. Kita cabar, kalau mereka berkokok, kita saman," katanya.

Dalam pada itu, Najib berkata dengan peluang dan rancangan jangka panjang yang dilaksanakan Felda di 317 tanah rancangannya di seluruh negara, telah membawa banyak perubahan atau transformasi kepada komuniti Felda itu sendiri. Sebagai contoh, beliau berkata seramai 36 anak peneroka Felda yang diberi peluang untuk mendapat kelulusan dalam jurusan "License Aircraft Maintenance" (penyelenggaraan pesawat berlesen) akan menjadi kumpulan pertama, diiktiraf sebagai jurutera dalam bidang tersebut tahun depan. Justeru, beliau berkata tiada sesiapa pun yang boleh menafikan bahawa komuniti Felda kini merupakan contoh masyarakat luar bandar yang berjaya di negara ini.


Beliau juga berkata antara kejayaan paling berkesan oleh Felda di peringkat global ialah dalam membanteras masalah kemiskinan. "Ini semua adalah bukti bahawa perjuangan kita merupakan perjuangan yang dapat membawa manfaat kepada komuniti Felda. Saya dimaklumkan dua juta rakyat mendapat manfaat secara langsung dan tidak langsung dengan kejayaan Felda," katanya. Malah, beliau berkata kejayaan dan perubahan itu bukan sahaja dinikmati masyarakat Felda tetapi komuniti di sekeliling tanah rancangan institusi berkenaan.


"Ini bererti bahawa kejayaan Felda bukan untuk komuniti Felda sahaja tetapi untuk seluruh negara. Sebab itu Felda perlu kita pertahankan daripada diserang oleh sesiapa yang berniat buruk dan tiada hati perut," katanya. Beliau juga percaya dengan kejayaan yang dicapai oleh Felda, warga institusi itu boleh menjadi komuniti yang akan mencapai masyarakat berpendapatan tinggi lebih awal daripada rakyat lain di negara ini, iaitu sebelum 2020. Bagi menghargai peranan peneroka Felda, Najib mengumumkan peruntukan tambahan sebanyak RM5 juta bagi melaksanakan lima program di tanah rancangan tersebut, yang masing-masing membabitkan peruntukan RM1 juta.


Perdana Menteri berkata peruntukan itu melibatkan Program Memerangi Dadah dan Gejala Sosial; Program Pembangunan Belia, Kebudayaan dan Sukan; Program Komuniti Berpagar; Pengurusan Majlis Belia Felda Kebangsaan, Wilayah dan Rancangan serta Program Sahsiah Komuniti Belia. Beliau turut mengumumkan bahawa Felda bersetuju untuk menyalurkan peruntukan sebanyak RM25 juta bagi pembinaan gelanggang futsal terbuka di tanah-tanah rancangannya. Najib berkata kos pembinaan gelanggang tersebut yang melibatkan RM100,000 sebuah, dijangka siap sepenuhnya menjelang akhir 2012.


- Bernama


GOMO: Felda Bankrap kata si Mazlan Aliman.....huhuhu....Buktikan lah wahai Mazlan Aliman bakap Ketua Pemuda PAS Malaysia!!! jangan sekadar bercakap sahaja itu dan ini namun gagal membuktikkannya.

Psssttt....Mazlan Aliman yang Ketar Lutut,....huhuhuPAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Syukur Doa Saiful Bukhari Di Makbulkan Allah SWT

Posted: 12 Dec 2010 11:04 AM PSTKuasa Allah maha Besar.

Sejak Saiful Bukhari pulang dari Makkah semakin banyak pendedahan demi pendedahan yang berlaku ke atas Anwar Ibrahim Peliwat Saiful Bukhari ini. Tidak menang tangan untuk Anwar Ibrahim menjawap segala pendedahan yang di buat ke atasnya.

Sesungguhnya Allah menyebelahi pihak yang benar dan itulah yang Gomo dapat simpulkan bila Kepulangan Saiful Bukhari yang mana telah menunaikan Fardu Haji di Makkah dan juga berdoa di Makkah untuk memberikan hidayah kepada umat Islam di Malaysia bagi menilai siapa sebenarnya Anwar Bin Ibrahim ini.

Pendedahan terbaru dari Wikileaks membuktikan sememangnya Anwar Ibrahim adalah Peliwat Tegar dan sememangnya meliwat Saiful Bukhari! Apa sahaja jawapan Anwar Ibrahim tidak boleh lagi di percayai Rakyat Malaysia kerana Maklumat yang di dedahkan oleh Wikileaks merangkumi laporan dari seluruh Dunia!

Anwar Ibrahim sudah Hilang Kreabilitinya!Allahuakhbar
Allahuakhbar
Allahuakhbar

Yang Hak Pasti Berdiri
Yang Bathil Pasti Jatuh

JUSTICE 4 SAIFUL BUKHARI

PANAS 18 SX - Adun PAS Bikin Blue Filem Dengan Seorang Ustazah

Posted: 12 Dec 2010 04:11 AM PST

Align Center

Tiada Adun Khalwat?

Memang lah tiada adun Khalwat tapi Adun Berzina tu banyak......

Kau orang Puak PAS tunggu je lah.....

kalau minggu lepas Adun Selising kami Bogelkan berkhalwat dengan Isteri seorang guru dalam Koc Keretaapi dan kesan dari pendedahan kami maka Segala gambar gambar berkaitan dengan Adun tersebut telah di DELETE oleh FB kerana arahan pihak yang Takut dengan pendedahan tersebut.

Siapa yang melaporkan kepada pihak FB untuk DELETE gambar gambar tersebut?

Tidak mengapa kerana masih banyak lagi pendedahan demi pendedahan yang akan kami bongkarkan. Tunggu je lah apa yang akan keluar sikit masa lagi!!!

Isnin jam 3.30 petang!!!

He he he.........

Sedap punya Menutoh sampaikan sanggup merakan perbuatan Zina yang di lakukan. Amboi amboi depa ni dah buat macam Blue Filem lah pulak.....

Psssttt....Makin panas nampaknya....he he he...I Like It

PAS ITU MELAYU
UMNO ITU ISLAM

ANWAR AL-JUBURI HARUS BERTAUBAT

Sebarang Maklumat Sila Emel ke: papagomo.com@gmail.com

Comments (1)

fhn0cuax

as013jie

f54yewr4t536

wi8szd37

h1a7l7ps